Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 0-1

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΙΧΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΟΒΟΛΟ.
Η Ακαδημία σημείωσε μεγάλη νίκη εκτός έδρας καθώς επικράτησε με 0-1 επί της ομάδας Μεσολόγγι 2008.
Με ένα εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Κώστα Τσιόβολου στο 15’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά μέσα στο γήπεδο με θέληση για τη νίκη την οποία κατάφερε και πήρε. Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας δεν απειλήθηκε σε καμία φάση του πρώτου ημιχρόνου και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχε μια μικρή υπεροχή η γηπεδούχος ομάδα, βέβαια με τη δική μας ανοχή καθώς η ομάδα μας έπαιζε επιφυλακτικά κυνηγώντας την ουσία δηλαδή την διατήρηση του σκορ και τους τρεις βαθμούς.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία που χάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν από πλευράς γηπεδούχων, όταν στο 85’ ο Πανάρετος έκανε ένα εκπληκτικό σουτ από δεξιά, πετάχτηκε στο γάμα ο Κάκκος Χάρης που κατάφερε να σταματήσει την μπάλα και με δεύτερη προσπάθεια ο Θανάσης Υφαντής να διώξει την μπάλα άουτ.
Η ομάδα μας με αυτό το τρίποντο έφτασε την αντίπαλό της στη βαθμολογία και δεν απομακρύνθηκε από την κορυφή. Περιμένοντας την επόμενη αγωνιστική την ομάδα του ΓΟΜ στο εντός έδρας παιχνίδι της με σκοπό τη νίκη και την αισθητή μείωση της διαφοράς από την πρωτιά στον ένα βαθμό.
Η ομάδας μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κάκκο, Διαμαντόπουλο, Ξηρό Δ., Υφαντή Α., Γρίβα Α., Γιερατσιάν, Νεμποτάκη, Τσιόβολο, Αποστολόπουλο, Ντέκα Αλ. Ψεύτη Ελ. Επίσης αγωνίστηκαν οι Ζαχόπουλος, , Ζέλιος, Θ, Ψεύτης Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου