Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΜΑΡΟΥΛΑ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 3-2

Για άλλη μια αγωνιστική η ομάδα μας δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, μιας και προδόθηκε από τα λάθη της. Ο αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο της Ποταμούλας είχε σε όλη τη διάρκεια του ενδιαφέρον.
Στο 3’ λεπτό η ΑΚΑΔΗΜΙΑ προηγήθηκε 0-1 στο σκορ με το Μάνθο Κ.. Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ γιατί στο 10’ η ομάδα μας ισοφαρίστηκε μετά από λάθος της άμυνας. Το ίδιο συνέβη και στο 18’ που βρεθήκαμε πίσω το σκορ. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας να χάνει με 2-1. Στο δεύτερο η ΑΚΑΔΗΜΙΑ μπήκε δυνατά στον αγώνα αλλά ένα λάθος της άμυνας στοίχησε στην ομάδα μας το τρίτο γκολ στο 50’ . Από εκεί και μετά η ομάδας μας πίεσε τον αντίπαλο χωρίς να έχει να φοβηθεί και να χάσει κάτι περισσότερο. Η ΚΑΜΑΡΟΥΛΑ κλείστηκε πίσω να κρατήσει το σκορ. Όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο παίζαμε την αντίπαλη ομάδα στο μισό γήπεδο, μιας και έμενε από δυνάμεις. Στο 68’ ο Κοντός Α. εκτελεί φάουλ, δεν μπλοκάρει ο τερματοφύλακας και ο επερχόμενος Φούντας Κ. κάνει το 3-2. Η συνέχεια του αγώνα ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας. Στο 78’ ο Κοντός Α. κάνει σέντρα ακριβείας από αριστερά στον Μάνθο Κ., ο τελευταίος πιάνει την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας εξουδετερώνει με μεγάλη προσπάθεια.
Η ομάδας μας αγωνίστηκε με τους: Δασκαλάκη, Γρίβα (45’ Υφαντής), Ντούνη Δ. (61 Ντούνης Χρ.) , Γιερατσιαν Ι., Γεωργίου, Φούντα, Παλασκώνη, Καρβέλη, Μάνθο, Κοντό, Τόπι (80’ Ντούνης Γ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου